Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیات مدیره بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از امکان حل مشکل بیکاری روستا‌ها در ۵ سال آینده خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمود عسکری آزاد در آیین شکرانه ۲۰۰هزارمین طرح اشتغا‌ل‌زایی اجتماع‌محور و اختتامیه ششمین دوره جذب و آموزش تسهیل‌گران اقتصادی_ اجتماعی بنیاد برکت با بیان این مطلب افزود: در صورت همکاری دولت و تامین تسهیلات قرض‌الحسنه، امکان رفع بخش اعظم بیکاری در مناطق روستایی کشور طی ۵ سال آینده وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: بنیاد برکت سال گذشته ۹۰ هزار طرح اشتغال‌زایی را در مناطق محروم و روستایی کشور به بهره‌برداری رساند و امسال نیز اجرای ۱۲۰ هزار طرح دیگر را در دستور کار دارد.


به گفته رئیس هیات مدیره بنیاد برکت، با اشتغال‌زایی این بنیاد در مناطق روستایی ۱۱ هزار خانواده از شهر‌ها به روستاهایشان بازگشته‌اند و ۸ هزار خانوار کولبران در روستا‌های خود مستقر شده‌اند.


عسکری آزاد با اشاره به ملحق شدن ۲۰۰ تسهیل‌گر جدید به شبکه تسهیل‌گران برکت در سراسر کشور تاکید کرد: ۳۰ هزار طرح از ۱۰۰ هزار طرح هدف‌گذاری شده در سال ۱۴۰۱ توسط این تسهیل‌گران جدید در مناطق محروم و روستایی ۱۴۱ شهرستان ایجاد خواهد شد.


وی در تشریح ویژگی‌های طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت گفت: همه این طرح‌ها مبتنی بر اراده، مشارکت و عاملیت مردم است و بنیاد نقش تصدی‌گری ندارد. از ۲۲ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری انجام شده برای ایجاد اشتغال در مناطق محروم و روستایی کشور ۱۴ هزار میلیارد تومان آن توسط مردم تامین شده است.


رئیس هیات مدیره بنیاد برکت ادامه داد: همچنین همه این طرح‌ها بر اساس ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های انسانی، فنی، فیزیکی، طبیعی و مالی هر منطقه راه‌اندازی و منجر به رشد درون‌زای جوامع محلی شده‌اند.


عسکری آزاد مشارکت جوامع محلی را از دیگر شاخصه‌های طرح‌های اشتغال برکت برشمرد و بیان کرد: جوامع محلی، مدیران، مقامات و دستگاه‌های اجرایی منطقه‌ای همکاری‌های جدی با تسهیل‌گران بنیاد دارند و ۴۷ هزار و ۵۰۰ نفر از معتمدان، ائمه جماعات و افراد ذی‌نفوذ در ۹ هزار و ۲۷۰ کارگروه توسعه اشتغال روستایی ساماندهی شده‌اند و در اجرای طرح‌ها مشارکت دارند.


وی افزود: ۱۴ هزار و ۷۹۰ کارگروه مردمی نیز در سطح روستا‌ها تشکیل شده است که ۱۹۸ هزار نفر از مردم عضو این کارگروه‌ها هستند. همچنین ۵ هزار و ۲۵۴ صندوق قرض‌الحسنه در روستا‌ها راه‌اندازی و ۷۷ میلیارد تومان توسط مردم در این صندوق‌ها سرمایه‌گذاری شده است.


رئیس هیات مدیره بنیاد برکت از راه‌اندازی ۴۱۲ کمیته اشتغال در شهرستان‌ها خبر داد و اظهار داشت: ۶ هزار نفر از ائمه جمعه، فرمانداران و مقامات اجرایی محلی در این کمیته‌ها عضو هستند.


عسکری آزاد یادآور شد: با مذاکراتی که با استانداران ۲۲ استان داشته‌ایم، استانداری‌ها متعهد شدند که ۱۲ هزار میلیارد تومان در اشتغال‌زایی برای مردمان مناطق روستایی و کم‌برخوردار مشارکت کنند.


وی خاطرنشان کرد: اقدامات بنیاد برکت در حوزه ایجاد اشتغال در سه سال و ۹ ماه گذشته، راه‌اندازی ۲۰۰ هزار طرح اشتغال‌زایی با ظرفیت ۶۰۰ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم را به دنبال داشته است.


رییس هیات مدیره بنیاد برکت از تبدیل طرح‌های خرد به کارگاهی خبر داد و گفت: از ۲۰۰ هزار طرح راه‌اندازی شده تا به امروز ۱۳ هزار و ۷۱۵ طرح از خرد و خانگی تبدیل به کارگاهی و بنگاهی شده‌اند که نشان‌دهنده توسعه منطقه‌ای از درون خانه‌ها است.


عسکری آزاد پایداری را از جمله دیگر ویژگی‌های طرح‌های اشتغال‌زایی برکت عنوان کرد و افزود: بیش از ۹۳ درصد طرح‌های ایجاد شده پایداری داشته‌اند. همچنین میزان معوقات تسهیلات دریافت شده از سوی کارآفرینان فقط یک و هفت دهم درصد بوده که در کشور بی‌نظیر است.


وی تاکید کرد: همه فعالیت‌ها در حوزه اشتغال‌زایی بر اساس تحلیل، علم و تجربه است و تا به امروز ۳۵ کتاب از نتایج کار منتشر شده است.


عسکری آزاد در پایان یادآور شد: تمام اقدامات اشتغال‌زایی بنیاد برکت توسط فناوری‌های روز تحت کنترل است و سیستم‌های نظارتی لحظه به لحظه در حال رصد فعالیت‌ها در این زمینه هستند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بنیاد برکت ستاد اجرایی اشتغالزایی مناطق روستایی میلیارد تومان اشتغال زایی راه اندازی عسکری آزاد تسهیل گران روستا ها هزار طرح شده اند طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۶۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روحانیت در دفاع از دین جان و مال را فدا می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالله حاجی صادقی بعدازظهر شنبه در حاشیه یادواره شهدای روحانی در بهشهر با بیان اینکه هر اقتداری که وجود دارد به برکت خون شهیدان است، گفت: اقتدار رهبر و امت ما نیز به برکت شهدا است.

وی‌گفت: برگزاری یادواره شهدای روحانیت نشان دهنده این است که روحانیت فقط در بیان مدافع دین نیست و برای دین جان و مال خود را نیز فدا می‌کند.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با اظهار اینکه روحانیت نشان داده که در تمامی عرصه‌ها برای دفاع از دین خود آمادگی دارد و جان فدا می‌کند، به نقش روحانیت در دفاع مقدس اشاره و اضافه کرد: روحانیت در این دوران هم رزمنده بود هم رزمنده پرور و پشتیبان بودند و رزمنده‌ها بیش از آنکه به ما نگاه کنند به عمل ما نگاه می‌کنند.

وی‌گفت: برگزاری یادمان و کنگره شهدا فقط تکریم شهیدان نیست بلکه ادامه راه و موفقیت‌های ما همگی به برکت شهدا است.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران تصریح کرد: اگر امروز رهبر ما با قدرت بر دشمن می‌خروشد و رزمندگان ما با قدرت بر سر دشمن می‌کوبند و عزت و اقتدار ما به برکت خون شهیدان است.

آیت الله محمد باقر محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه حضور روحانیت در دفاع مقدس مایه دلگرمی رزمندگان بوده است، گفت: تبلیغات فرهنگی روحانیان در جبهبه‌های رزم به عنوان رزمنده و جنگنده حضور داشتند برای ارتقای معنویت و روحیه دادن به رزمندگان بسیار مفید و مؤثر بوده است.

یوسف نوری استاندار مازندران نیز با اظهار اینکه روحانیت در دوران دفاع مقدس به عنوان رزمنده و تقویت کننده ایمان معنویت فعالیت می‌کردند گفت: بر پایه شهدا نوعی جهاد است و تکریم و تعظیم مقام شامخ شهدا به ویژه علما و روحانیون برای ما و جامعه سازنده است.

کد خبر 6096497

دیگر خبرها

  • روحانیت در دفاع از دین جان و مال را فدا می‌کند
  • (ویدئو) قدرت باورنکردنی یک فیل در کندن یک درخت از ریشه
  • ارزیابی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم کامل شد
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب برای بررسی خسارت حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب جهت بررسی خسارات حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • پرداخت ۲۳۰۰ میلیارد تومان وام اشتغال‌زایی در بوشهر
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • پلاناریا ؛ این موجود توانایی باز زایی عجیبی دارد! (+فیلم و عکس)
  • ثبت ۲۵۸۹ نفر ایجاد اشتغال نوشهر در سامانه رصد